Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریستینا فرناندز، معاون رئیس جمهور آرژانتین در موضعی عجیب گفت تا زمانی که آرژانیتن به طور کامل از رکود خارج نشود، حتی یک سنت از بدهی خود به صندوق بین المللی پول نخواهد پرداخت! وی که برای شرکت در نمایشگاه کتاب هاوانا به کوبا سفر کرده است گفت: اولین کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که از رکود خارج شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر آرژانتین بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار بدهی خارجی دلار که بیش از نیمی از آن یعنی ۵۷ میلیارد دلار مربوط به صندوق بین المللی پول است. مجموع وام‌های پرداخت شده از طرف صندوق به آرژانیتن که در دوره ریاست‌جمهوری مائوریسیو ماکری به این کشور پرداخت شد بزرگ‌ترین بسته نجات پولی تاریخ معاصر بوده است.

رسیدن به یک توافق بر سر برنامه بازپرداخت بدهی آرژانتین به صندوق بین المللی پول، یکی از اصلی‌ترین لازمه های خروج سومین اقتصاد بزرگ آمریکای لاتین از بحران است اما این موضع گیری ها باعث نا امیدی معامله گران شده است. قرار است این هفته یک تیم فنی از طرف صندوق بین المللی پول برای گفتگو با مقامات آرژانتینی وارد بوینس آیرس شود.

از زمان شکست دولت مائوریسیو ماکری در انتخابات و روی کار آمدن مجدد حزب سوسیالیست، بازارهای مالی آرژانتین دچار نوسالنات شدیدی شده اند و شاخص بورس بوینس آیرس نیز به کمترین سطح خود در چهار سال اخیر رسیده است. آلبرتو فرناندز، رئیس‌جمهور فعلی آرژانتین در واکنش به این بحران گفته است که دولت متعهد به بازسازی ساختار بدهی و بهبود شرایط اقتصادی کشور است.

در طول چهار سال زمامداری دولت مائوریسیو ماکری، رئیس‌جمهور سابق آرژانتین ارزش پزو بیش از ۸۳ درصد کاهش یافت و این کشور دست کم دو بار دچار بحران ارزی کم سابقه‌ای شد که منجر به تشکیل صف‌های طولانی برای خرید ارز در برابر صرافی‌ها یا هجوم مشتریان به بانک ها برای برداشت سپرده های ارزی خود شد. بسیاری از کارشناسان معتقدند دولت آلبرتو فرناندز، رئیس جمهور جدید آرژانتین نیز کار بسیار سخت و تقریبا غیرممکنی برای باز گرداندن نرخ پزو به سطوح  پیش ازآغاز بحران دارد.

۲۲۳۲۲۹ کد خبر 1350825

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: آرژانتین صندوق بین المللی پول صندوق بین المللی پول مائوریسیو ماکری رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۱۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند

ایسنا/زنجان مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: جذب بیمه‌شده جدید در این صندوق از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در دولت است. در این مدت، یک میلیون و ۱۳ هزار نفر جدید به عضویت این صندوق درآمدند.

بیت‌الله برقراری در دیدار با استاندار زنجان، بیان کرد: پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیمه‌شده داشت، در این دولت تاکنون یک میلیون و ۱۳ هزار نفر جدید تحت پوشش این صندوق قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه بیمه‌های فراگیر نقش مهمی در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رفاه مردم دارند، اظهار کرد: در این حوزه با شتاب بیشتری در حال حرکت هستیم‌.

برقراری ادامه داد: یکی از راه‌های تحقق عدالت اجتماعی، گسترش شرایط بیمه‌ای است، با گسترش این بخش می‌توانیم در این حوزه به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک شویم. این در حالی است که با استقرار دولت سیزدهم اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار کرد: ایجاد یک میلیون شغل در سال براساس مستندات و طرح کالا برگ الکترونیکی از جمله اقدامات شاخص است.

استاندار زنجان نیز در این دیدار با بیان اینکه درد کارگران را درد خودمان می‌دانیم، گفت: حل مسائل کارگران از دغدغه های اصلی مدیریت استان است.

محسن افشارچی با بیان اینکه استان زنجان در شاخص‌های مرتبط به حوزه کار و تولید، رتبه‌های بالای کشور را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: زنجان در زمینه احیای واحدهای راکد رتبه دوم کشوری و در زمینه نرخ بیماری رتبه سوم کشور را از آن خود کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان، وی به گره‌گشایی از مسائل تعاونی‌های مشکل‌دار استان اشاره کرد و افزود: در این زمینه با همراهی مسؤولان کشوری اقدامات مطلوبی تاکنون انجام شده است.

در پایان این دیدار، از دو مادر خانه‌دار روستایی دهه هشتادی زنجان که سه فرزند دارند، تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • پول این کشور رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار شد | خط جدید برای دلار آمریکا