Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@23:59:06 GMT

برگزاری انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری در آرژانتین

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۹۴۸۲

برگزاری انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری در آرژانتین

رای‌دهندگان آرژانتینی امروز (یکشنبه) به منظور شرکت در انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری این کشور به پای صندوق‌های رای می‌روند.

به گزارش ایسنا، به نوشته خبرگزاری رویترز، آرژانتینی‌ها امروز اولین شانس خود را در پای صندوق‌های رای به منظور انتخاب بین دو رویکرد اقتصادی یعنی تدابیر ریاضتی یا بازگشت به اقتصاد دولتی را در پای صندوق‌های رای با انتخاب میان دو چهره رقیب یعنی مائوریسیو ماکری رئیس جمهوری فعلی و آلبرتو فرناندز، رقیب اصلی او به بوته آزمایش می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که احزاب سیاسی اصلی آرژانتین پیش از این نامزدهایشان را انتخاب کرده‌اند، بنابراین انتخابات مقدماتی این کشور که در آنجا تحت عنوان PACO شناخته می‌شود در واقع اولین رای‌گیری عملی برای مشخص کردن نظر مردم محسوب می‌شود.

پیش از این نظرسنجی‌ها نشان داده بودند که اختلاف میان مائوریسیو ماکری و آلبرتو ناچیز است. ماکری امیدوار است که بهبود وضعیت اقتصادی در آرژانتین در زمان دولت او به رای‌دهندگان انگیزه کافی برای حمایت از او را بدهد. با این حال طی هفته‌های اخیر آرژانتین درگیر رکود و تورم شده است.

از نظر رای‌دهندگان انتخاب او یعنی انتخاب تداوم کاهش بودجه‌های دردناک در راستای توافق مربوط به دریافت وام از صندوق بین‌المللی پول.

در عین حال فرناندز که رئیس جمهوری سابق آرژانتین یعنی کریستوفر کرشنر را به عنوان نامزد معاونتش برگزیده و وعده‌های جذابی نظیر تامین داروهای رایگان برای بازنشستگان و بهبود دستمزد برای کارگران را داده است.

او همچنین از ماکری به دلیل افزایش فقر و بیکاری در آرژانتین انتقاد کرده است. با این حال سرمایه‌گذاران رسیدن فرناندز و کرشنر به قدرت را برای دورنمای فعالیت‌هایشان در آرژانتین به نسبت ماکری که حامی بازار آزاد بوده خطرناک‌تر می‌دانند.

کیفی رکمن یک تحلیلگر موسسه کریپ سوئیس همان‌طور که در نظرسنجی‌های جدید فرناندز و کرشنر برتری اندکی دارند انتظار می‌رود فرناندز در انتخابات مقدماتی امروز بر ماکری برتری داشته باشد.

اینکه برنده انتخابات مقدماتی بتواند آرای کافی برای یک پیروزی بالقوه در دور نخست انتخابات ریاست جمهوری اکتبر در ماه آتی را داشته باشد تعیین کننده خواهد بود.

براساس قوانین آرژانتین یک کاندیدا برای پیروزی در دور اول انتخابات ریاست جمهوری ماه اکتبر نیاز به دست کم ۴۵ درصد آرا و یا در شرایطی نیاز به ۴۰ درصد آرا همراه با وجود یک اختلاف رای ۱۰ درصدی بین خودش و نفر دوم دارد و اگر این اتفاق نیفتد انتخابات به دور دوم به تاریخ ۲۴ نوامبر کشیده خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۹۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد

شبکه ملی تنظیم‌گری با حضور نهادهای ذیربط با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، شبکه ملی تنظیم‌گری ایران روز گذشته با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد.

طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضاییه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضایی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستورکار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود.

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • برگزاری دوباره انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی/ رسولی رئیس شد، تفتیان رای نیاورد!
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی