Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری پیشین آرژانتین گفته که به دنبال تصاحب سمت معاونت ریاست جمهوری است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری دویچه وله، کریستینا فرناندز، رئیس جمهوری پیشین آرژانتین که باور گسترده بر این بود که می‌خواهد در انتخابات ریاست جمهوری اواخر سال جاری میلادی کاندیدای این پست شود، اعلام کرده که می‌خواهد خودش را در موقعیت معاون این سمت قرار دهد؛ آلبرتو فرناندز، رئیس سابق کابینه آرژانتین نیز کاندیدای سمت ریاست جمهوری آرژانتین خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریستینا فرناندز روز شنبه رأی دهندگان آرژانتینی را با اعلام اینکه به دنبال کسب سمت معاون رئیس جمهوری است، دچار تعجب و شگفتی کرد.

گمان گسترده بر این بود که فرناندز در مقابل مائوریسیو ماکری، رئیس جمهوری کنونی آرژانتین در انتخابات ریاست جمهوری اکتبر سال جاری میلادی قرار گیرد اما وی قصد دارد تا معاون آلبرتو فرناندز شود که یک کاندیدای میانه‌روتر است.

رئیس جمهوری پیشین آرژانتین در پیامی ویدئویی در توئیتر خود آورده است: اوضاع مردم و کشور خوب نیست و من متقاعد شدم که این روند که ما پیشنهاد کرده‌ایم بهترین تأثیر و بازتاب را بر آنچه که ضرورت و نیاز آرژانتین است، می‌گذارد.

وی ادامه داد: من از آلبرتو فرناندز خواسته‌ام تا رهبری یک گروه را که شامل ما یعنی من به عنوان معاون و خودش به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری است، برعهده بگیرد.

آلبرتو فرناندز نیز گفته که به دنبال احیای شکوه و عظمت میلیون‌ها آرژانتینی است که دولت کنونی آنها را به حاشیه و فقر کشانده است.

نظرسنجی‌ها نشان می‌داد که کریستینا فرناندز می‌تواند ماکری را در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین شکست دهد اما تغییر رویکرد فرناندز وضعیت را نامشخص کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آرژانتين انتخابات رياست جمهوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه ملی تنظیم گری ایران با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و نهادهای ذیربط با محوریت این مرکز، رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضائیه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضائی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

کد خبر 6094958

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تصویری از ۳ کاندیدای اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم
  • ۲ تصویر جالب از گپ و گفت ۳ کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی